Η φιλοσοφία μας

Το luckyday.gr δημιουργήθηκε το 2010.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ως site προσφορών και επί σειρά ετών κατείχε εξέχουσα θέση στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, το οποίο με την επισκεψιμότητα και την πίστη του το κατέταξε στις κορυφαίες θέσεις των Ελληνικών sites προσφορών.

Το 2013 το luckyday.gr σταμάτησε να συλλέγει και να προωθεί προσφορές από επιχειρήσεις καθώς διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα των προσφορών (εξ' αιτίας του γεγονότος ότι στην αγορά λειτουργούσαν 212 sites προσφορών εκείνο το έτος) είχε μειωθεί δραματικά. Οι επιχειρήσεις έδειχναν ότι δεν ενδιαφέρονταν να παρέχουν στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή ποιότητα καθώς πάντα θα υπήρχε κάποιο site προσφορών να τους προωθήσει. Οι επιχειρηματίες της εποχής πίστευαν ότι δεν υπήρχε ανάγκη να συμμορφωθούν με τους αυστηρότατους κανόνες συνεργασίας που διέπουν το luckyday.gr και αφορούν κυρίως στην διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Ήταν, είναι και θα είναι κύριο μέλημά μας η προστασία του καταναλωτή και όχι η κερδοφορία της επιχείρησης που διαθέτει την προσφορά. Πάντα θα υπάρχει ανάγκη για προβολή σε κάθε επιχείρηση αλλά αν οι υπηρεσίες που προσφέραμε ήταν μέτριες, τότε πολύ απλά θα μειώναμε την αξιοπιστία του δικού μας site προσφορών έναντι των καταναλωτών. Έτσι ξέραμε ότι θα βρίσκαμε πάντα διαφημιζόμενους, αρκεί να μην προδίδαμε τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονταν και μας εμπιστεύονται ακόμα. Αυτή η φιλοσοφία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κερδοφορία των επιχειρήσεων που διαφημίζονταν σε εμάς αλλά και την ισχυροποίηση του branding τους.

Μετά από δύο χρόνια έντονης οικονομικής κρίσης, η αγορά αυτορυθμίζεται σιγά-σιγά και, ευτυχώς, οι επιχειρήσεις διαπιστώνουν ότι για να επιβιώσουν θα πρέπει να σέβονται απόλυτα τον πελάτη, τον κάθε πελάτη.

Σίγουρα η αγορά δεν δείχνει ακόμα το ιδανικό επίπεδο σεβασμού στον καταναλωτή αλλά είναι σαφώς καλύτερα από πριν.

Σήμερα, το νέο luckyday.gr έρχεται να δώσει στον καταναλωτή χιλιάδες προσφορές από τα καλύτερα sites προσφορών της Ελλάδας με στόχο να παρέχει την ευρύτερη δυνατή επιλογή και την καλύτερη δυνατή αξία στα χρήματά σας.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το luckyday.gr!


Σύγκριση Προσφορών


Δεν έχετε προσφορές στη σύγκριση

Λίστα Επιθυμιών


Δεν έχετε προσφορές στις επιθυμίες σας.